Yes! (foto: arsenal, twitter)

Det er ikke lenger lett å peke ut de største stjernene hos Arsenal. Mikel Arteta har satt sammen og oljet en lagmaskin der alle spiller hverandre gode, en prestasjon som har sendt The Gunners til topps i Premier League med 37 poeng på 14 kamper. Måler du stjernestatus på en spiller etter interessen fra gigantene, da står Bukayo Saka likevel helt der oppe.

Arsenal har gitt Mikel Arteta arbeidsro, manageren har gitt klubben en imponerende sesongstart som får selv Ronaldo til å unne rivalen Premier League-tittelen. Londonklubben nøyer seg ikke med kortsiktig suksess. Her skal det bygges videre, der nøkkelspillerne hos Arteta skal overbevises om å finne frem signaturpennen for et langsiktig arbeidsforhold. Unibet: Velkomsttilbud med 20.00 i odds for England

Saka har med 151 kamper (28 scoringer og 35 assists) vært del av Artetas reise tilbake til suksess i Premier League. Med flere av de største klubbene i verden trippende utålmodig for å overtale Saka om exit Emirates, har Arsenal prioritert forhandlinger med den engelske landslagsspilleren. Ifølge Football-Insider har forhandlinger pågått i flere måneder, noe som har gjort Arsenal-supportere nervøse. Unibet: Velkomsttilbud med 20.00 i odds for Harry Kane

Ifølge Football-Insiders kilde har supporterne ikke lenger grunn til å være urolige. Kilden hevder Arsenal har fortalt sponsorer at avtalen med Saka så og si er på plass, forventet å signeres om rimelig kort tid. Når den betryggende signaturen til Saka er på papiret, tar 21-åringen velfortjent heisen opp til toppen av lønnshierarkiet på Emirates sammen med Gabriel Jesus og Thomas Partey.

Ifølge Football-Insiders kilde er det enighet om en femårskontrakt med nesten 200 000 pund i ukelønn, totalt rundt 52 millioner pund.

Saka forlenget med Arsenal i 2020, med utløp 2024. Nå skal det ikke være noen tvil om hvilken klubb en av de største angrepstalentene i England setter høyest. Yes!