Bilde: Real Madrid: Florentino Perez og Martin Ødegaard

Arsenal taler med minst to tunger når de snakker om Martin Ødegaard, på den ene siden ønsker de en overgang fra Real Madrid og på den andre siden vil de betale minst mulig for en spiller som med stor sannsynlighet blir sittende på benken i den spanske hovedstaden.

Et tydelig tegn på at noe er på gang er selvsagt at Martin Ødegaard sin agent har flydd inn til London. I følge TalkSport er de i London for å fjerne de siste hindringene for en overgang til Arsenal.

Les: Solskjær vil tilby fire nøkkelspillere samme lønn som Pogba

Martin Ødegaard var siste halvdel av forrige sesong på lån hos Arsenal, det korte oppholdet satte et positivt inntrykk og manager Mikel Arteta ga beskjed om at de ønsket seg den norske midtbanespilleren på permanent basis.

Det er ikke lenger tvil om at Martin Ødegaard er ute i kulda i Real Madrid, han har ikke fått draktnummer og er ikke med i La Liga troppen. – Dessuten hans prislapp er nå redusert til 34 millioner pund i følge Sunday Express.

De skriver samtidig at Arsenal ønsker et nytt sesonglån med en forpliktelse til å kjøpe neste sommer for 30 millioner pund. – Blir desperasjonen stor nok i Real Madrid kan det være en farbar vei.

Det er press mot manager Mikel Arteta, som allerede står overfor spørsmål om fremtiden. Fredagens 2-0-nederlag mot Brentford var noe av en vekker for Arsenal. Og med kamper mot Chelsea og Manchester City, kan Arteta komme i en tidlig skvis.

Les: Roman Abramovitsj vil avslutte overgangsvinduet med stil