Mason Mount

Uavhengig av hvordan det kommer til å gå fremover med Graham Potter i Chelsea er det et rimelig samstemt ekspertkorps som mener at det var en tabbe av de nye eierne å sparke Thomas Tuchel så snart de fikk en anledning.

En som har vært åpen på savnet av den tyske manageren er Mason Mount. 24 åringen som har vært i Chelsea siden han var en liten gutt har kontrakt frem til sommeren 2024. The Telegraph meldte tidligere i vinter at partenes samtaler om en forlengelse var satt på is, fordi det var for stor avstand mellom partene.

En rekke klubber i Premier League har vist sin interesse: Liverpool, Manchester City, Manchester United og Newcastle – Det mangler bare Arsenal så har du en komplett liste over Chelsea sine argeste konkurrenter.

Plutselig er alle positive

Les på Radisporten: Manchester United selger seks stjerner og to svensker

Chelsea som må selge for å ikke straffes for brudd på UEFA sine økonomiske regler har ikke lyst til å selge til en Premier League klubb hvis det kan unngås. The Times kommer med nyheten at Bayern München har meldt seg på etter at klubben for noen dager siden ansatte den tidligere Chelsea manageren. The Guardian melder at Mount er åpen for en flytting til Bayern München for å gjenforenes med Thomas Tuchel.

Chelsea ligger på 10.plass i Premier League hele 11 poeng unna kvalifisering til Champions League. – I praksis er eneste mulighet for kvalifisering til neste års Champions League å vinne hele greia i år. 12. april reiser Chelsea til Santiago Bernabéu for å spille den første kvartfinale-kampen mot Real Madrid.

Les på F7: Manchester City vil bruke 4 milliarder på ekstrem oppussing av Etihad

Mount har sørget for tre mål og seks assists på 32 kamper denne sesongen.