Nicki Bille med Sofie Larsen som ikke vet bedre (enda)

Nicki Bille er ikke kjent for å holde seg innenfor gjeldende regler og normer, når han nå innrømmer at hans lille familie med 18 år gamle Sofie Larsen ikke blir flere og at det hele var en løgn skaper det store overskrifter i dansk presse. 

Sofie Larsen forventer ikke barn i desember med for øyeblikket den tidligere fotballspilleren 31 år gamle Nicki Bille, det hele var en løgnhistorie som de to synes det var underholdende å spre på ferie i Berlin.

Les: Da er det bare å avtale tid, Zlatan

Skylder på fake media (selvsagt)

«Vi var i Berlin og flere journalister skrev til Sofie. Vi trodde at siden journalister fortsatt skriver falske historier, burde de få en virkelig god en» sier Nicki Bille til Ekstra Bladet.

I en tekstmelding til Ekstra Bladet i juni skrev paret at de ventet en baby til desember.

«Vi er helt glade. Vi har kjent hverandre i tre måneder» – I tillegg fortalte paret at de møttes på Dinos Playland i Ishøj og at Sofie Larsen avlet hester. Det er heller ikke sant.

Les på Popidol: Neil Young gir ut nytt album med Crazy Horse

Snart må Nicki Bille dukke opp i retten igjen

I april ble Nicki Bille dømt til fire måneders ubetinget fengsel for å ha truet en syklist med en luftpistol, vold mot en dørvakt, trusler mot en sykepleier og besittelse av kokain.

I tillegg til fengselsstraffen ble Nicki Bille dømt til å betale saksomkostninger samt erstatning til både dørvakt og sykepleier.

Etter en kort betenkningstid bestemte Nicki Bille og hans forsvarer seg for å anke dommen, som omhandlet vold mot dørvakt og trusler mot sykepleieren. Siden dommen er under seks måneder i fengsel, er det sannsynlig at Nickie Bille blir dømt med fotlenker.

«Hvis jeg får fotlenker, så har vi mer tid til å gå hjem og se på film … men det må være en leksjon for meg. Jeg gleder meg til å få den ut av verden, fordi jeg føler jeg er på rett vei, «sier Nicki Bille på den røde løperen da han møtte med kjæreste på Zulu Comedy Galla.

Like etter jul ble han skutt i armen med en hagle i sitt tidligere hjem på Sluseholmen i København. Her ble han hardt skadet og måtte opereres.

I dag ser han lysere på situasjonen.

«Jeg har begynt å trene og spille fotball. Min arm er også mye bedre. Jeg er bare glad for at jeg har en arm», sier Nicki Bille.

To personer ble pågrepet i forbindelse med skytingen og ble til å begynne med siktet for drapsforsøk. En – en 30 år gammel vippesønn – erklærte seg skyldig og ble bøtelagt 3000 pund for å ha brutt loven om euforiske stoffer og brutt våpenordren. Det var en tilståelsessak.

Tiltalen mot den andre personen – en 23 år gammel modell – er frafalt, sier advokaten hennes tidligere til Ekstra Bladet.

Nicki Bille beskriver i dag til og med episoden som en ulykke.