Hans-Dieter Flick

Hvem skal overta etter Xavi Hernandez i Barcelona. – Etter å ha skuffet seg selv trakk klubb-legenden seg overraskende fra managerjobben med beskjed om at det var et mareritt å lede Barcelona.

Listen av de som ønsker å tre inn i den grusomme jobben når den blir ledig til sommeren er likevel lang. – En av dem er den tidligere tyske landslagssjefen Hans-Dieter Flick. 58 åringen som har vunnet Champions League med Bayern München har etter sigende startet å lære spansk.

Les: Ronny Deila setter klubbrekord med spisssalg til Premier League

Bayern München som i går tapte første kamp i 8-delsfinalen mot Lazio og gikk på en skrell mot Bundesliga-leder Bayer Leverkusen på lørdag kommer ikke med mindre et mirakel skjer og de vinner Champions League og tar igjen Leverkusen til å holde på manager Thomas Tuchel.

Thomas Tuchel skal allerede ha fått beskjed om at endringer må skje. Bayern München skal nå vente tre kamper og så ta en ny vurdering.

Les: Bayern München har kjørt seg inn i samme situasjon som da Manchester United sparket Solskjær

Hans-Dieter Flick som siden han forlot det tyske landslagset i fjor sommer har fått god tid til å dyrke hobbier ønsker seg tilbake i manesjen. Sky Sport melder at Flick ansatt stjerneagent Pini Zahavi, som for eksempel representerer Barcelonas Robert Lewandowski og Chelseas Christopher Nkunku.

Pini Zahavi skal navigere interesse fra Barcelona, Bayern München og flere klubber i Premier League.

Ryktene går at Zinedine Zidane etter å ha strittet imot i mange år lærer seg engelsk, det samme har Xavi Hernandez begynt med og Jose Mourinho skal ha tatt frem portugisisk/tysk lommeparlør