(c) Bilde: LSK: Tom Nordlie

Tom Nordlie styrte Skeid skuta ned i PostNord ligaen igjen og har god erfaring med å tape kvalifiseringskamper. – De fire siste rundene som trenerveteranen var en del av endte med tap. Sett i historisk perspektiv er det et merkelig valg av redningsmann. 

Lillestrøm har denne høsten gjort det elendig og er fortjent på kvalifiseringsplassen på Eliteserien. – Men det kunne like godt vært Mjøndalen eller Sarpsborg som skulle ut i kvalikk, alle tre lagene har 30 poeng.

Les: Gareth Bale får golfforbud under EM

Nivået i årets Eliteserie var lavere enn i fjor, det samme var tilfelle i OBOS-ligaen, kanskje med et enda større fall. 

57-åringen skal lede Lillestrøm på seks treninger og i to kamper og så får vi se hva som skjer.  Vi må innrømme vi har mistet litt oversikten over alle klubber som Tom Nordlie har ledet, men vi kan bekrefte han har vært hovedtrener for både Lillestrøm (2007-2008) og Start (2004-2006) ( han vant forøvrig Kniksenprisen som årets trener i 2005)

Les på Helsesjefen: De fleste som faller og skader seg på isen er unge

Får 200 000 i bonus hvis Lillestrøm overlever i Eliteserien.

Tom Nordlie er kjent for å være en kraftfull motivator, men det er ikke det som kommer til å redde Lillestrøm i kvalifiseringskampene mot Start. – Start er rett og slett ikke gode nok for spill i Eliteserien. De trenger minst et år til i OBOS-ligaen for å bygge seg opp. Aalesund som rykker direkte opp har hatt en parademars gjennom hele sesongen, selv de vil få problemer i det øverste nivået i Norge.

På lørdag har Start hjemmekamp mens det hele avgjøres på Åråsen onsdagen etter.

Se pressekonferansen på Lillestrøm sine sider.