Pochettino trenger ikke å se mer - er overbevist han trenger en Osimhen på topp. (foto: chelsea, twitter)

I sommer presset Manchester United på for en exit på Harry Maguire, midtstopperen nektet å flytte på seg på tross av at manageren degraderte ham fra kapteinsvervet. I London var Conor Gallagher på vei bort fra Stamford Bridge. Pushet fra klubben var ikke intenst som for Maguire hos United, men den tidligere akademispilleren var en av flere som sto på salgslista i den store opprydningsrunden på Stamford Bridge. Inne i november er situasjonen en helt annen for Maguire, Conor Gallagher har også overbevist hos Chelsea.

Da kaptein Reece James forsvant ut etter sesongåpningen med skade, ga Pochettino ansvaret til home grown Gallagher. Newcastle, Tottenham og West Ham har vist sterk interesse for å sikre seg 23-åringen, nå ser det ut som det blir bomtur for trioen.

LES: Gikk minutter etter Copa Libertadores-finalen

Ifølge 90min er Pochettino stor fan av spilleren, og har gitt klubben tommel opp for å snekre sammen en forlengelseskontrakt i løpet av de kommende ukene. Chelsea satser på å ha enighet om betingelser med Gallagher før overgangsvinduet åpnes for lufting i januar. Da er det forventet at rivalene gjør sine fremstøt.

Gallagher har selv kjempet for å bli værende i klubben, med vikarjobben som kaptein, start i samtlige 10 Premier League-kamper og en ny og forbedret kontrakt, er det liten tvil om at 23-åringen blir værende.

LES OGSÅ: Har allerede begynt å prate om signering med «drømmeklubben»

For Chelsea-supporterne er dette en fantastisk nyhet. Gallagher er typen til å lede klubben gjennom det neste tiåret.