Har vist seg frem på rekordtid i Bundesliga. Premier League venter.(foto: bundesliga)

Nå har også Manchester United visstnok meldt seg på. Det vi vet med sikkerhet er at det kommer en nord-amerikaner til Premier League neste sesong. Men hvilken by står fortsatt helt åpent.

Christian Pulisic.

Unggutten er en fast del av starteleveren til Borussia Dortmund, med mer enn 40 kamper så langt i sesongen. Han har også arbeidet seg inn i USAs landslag og begynt å score der også.

19-åringen har de de siste par årene i Bundesliga hatt en enorm utvikling, Jürgen Klopp tror at Liverpool kan gjøre det samme for Christian Pulisic som de har gjort med deres store stjerne Mohamed Salah.

Er det denne armen som stikker av med seieren?

Jürgen Klopp har en kjempefordel som de kommer til å utnytte, det var Klopp som for tre år siden ga Pulisic sin debut på Borussia Dortmund og slike ting glemmes ikke. (Jürgen Klopp var Borussia Dortmund manager i mange år, fra 2008 til 2015). Klopp skal allerede den gangen sett på Pulisic som det neste store.

Ifølge The Mirror har nå også Manchester United bestemt seg for å legge inn et bud på amerikaneren.

Dermed har vi Liverpool, Chelsea, Arsenal og Manchester United som gjør seg klar til en overgang – som fort kan presses over en halv milliard kroner.

Les også: Tysk fotball-legende varsler Neymar-overgang

————————————–

Bestill Blålinker. Kommersielle linker er en perfekt måte å bygge søkeverdi

Pluss Bilpleie er en komplett leverandør av bilpleietjenester i Oslo

Trenger du en etterforsker med erfaring fra Politiet – Jan Arnt Skjolde 

F7.no mange over, ingen ved siden

Sjekk ut oddsen i neste kamp