Oumar Niasse tester reaksjonene til van Dijk.

Everton-supporterne har det blytungt om dagen. Sean Dyche og gjengen har reist seg med tre seire og en uavgjort på de siste fem Premier League-kampene. så smalt Premier League til med en 10-poengs straff for brudd på Financial Fair Play-reglene. Oumar Niasses signering på torsdag blir dessverre et slags bilde på Evertons fall i altfor mange sesonger.

Noen som husker Niasse? Den senegalesiske spissen signerte med Everton i 2016 for 12,5 millioner pund. Etter en rekke utleieopphold og 42 kamper med 9 scoringer i den blå drakta, tok det store svalestupet i karrieren fart. Fra 2021: Huddersfield, Burton Albion, Morecambe, alle korte gjestevisitter.

LES: Den røde Premier League-løperen rulles ut for Raphinha

33-åringen, som forlot Everton for litt over tre år siden, har stått uten kontrakt siden i sommer. På torsdag var det med stolthet Macclesfield kunne bekrefte at Niasse har signert ut sesongen.

LES OGSÅ: Lazio forsøker seg på nytt for en Oscar Bobb avtale

Vi gratulerer også Niasse, men legger til at 33-åringen for 3-4 år siden spilte for Everton i Premier League. Macclesfield befinner seg i … la oss se… 7. divisjon.