Hmm..Aurelio de Laurentiis tenker og suger på totten!

Bare for å understreke hvilken grusom innvirkning som Napoli-eier Aurelio De Laurentiis har hatt og har på det italienske samfunnet og filmindustrien generelt har jeg lagt med en trailer fra et makkverk av en film som han har laget.

«Natale a Beverly Hills» er tilfeldig valgt blant de 88 grusomme romantiske komediene har har produsert. Han er nevøen til filmprodusenten Dino De Laurentiis som om mulig lager enda mer søplete filmer.

Les: Kjetil Knutsen har dratt frem signaturpennen med største selvfølgelighet

Det er helt forferdelig De Laurentiis eier klubben som gjorde Diego Maradona til en legende, men gammel som han er og proppful av Viagra vil vi sikkert ikke belemres oss med hans nærver særlig lenge.

Aurelio De Laurentiis går rundt som en småkonge og alle som kommer nær han, gir opp etter en stund og finner noe annet å gjøre. – Nå har han oppført seg som en drittsekk igjen.

Mandag mistet han besinnelsen igjen og dyttet han til en kameramann i full PMS etter å ha avbrutt et intervju.

Det er ventet at Det europeiske fotballforbundet (Uefa) vil se på episoden, og italienske medier spekulerer i at De Laurentiis kan vente seg en høy bot.

Hendelsen skjedde da Napoli-spissen Matteo Politano ga et intervju til den italienske TV-stasjonen Sky Sport mandag. Intervjuet ble gitt i anledning Napolis Champions League-møte i Barcelona tirsdag.

Intervjuet ble sendt på direkten da en opprørt De Laurentiis kom bort og ropte:

– Politano! Politano! Med dere (Sky) har han ikke lov til å snakke.

Napoli-spilleren ble tvunget til å forlate settingen. Han smilte en smule forvirret. De Laurentiis snudde seg deretter tilbake til kameraet og kom med en rekke fornærmelser, før han dyttet kameramannen.

Italienske medier rapporterer at De Laurentiis på forhånd hadde sagt at han kun ville la spillerne bli intervjuet av folk fra Napoli eller journalister som støtter klubben.

– Sky Sport bestemmer hvem som gjør Sky Sport-intervjuer, sa TV-kanalens direktør Federico Ferri i et tilsvar på Twitter.

– Jeg er målløs over det som skjedde med journalisten vår og kameramannen vår. Jeg fordømmer det uten andre kommentarer, la han til.

Presidenten har også tidligere ved en rekke anledninger innført full medienekt i klubben.

Napoli møter tirsdag Barcelona til returoppgjør i åttedelsfinalene i Champions League. Den første kampen endte 1-1.

Les: Legges en helt vill plan for Julian Nagelsmann

I kjølvannet av dytten måtte kameramannen ta noen skritt bakover for å unngå å miste balansen.

De Laurentiis satte i forrige måned en stopper for pressekonferanser før klubbens kamper – bortsett fra når de er forpliktet til det i Champions League. Han forbød også nylig spillerne å snakke med TV-kanalen DAZN, som sender samtlige Serie A-kamper i Italia.

Aurelio De Laurentiis tålte ikke spørsmål om at er han under etterforskning for falsk regnskapsføring i forbindelse med klubbens avtale med Victor Osimhen