Osimhen. (foto: napoli, twitter)

Napoli president og eier Aurelio de Laurentiis bekrefter at de kommer til å ta alle de pengene de kan etter sesongen for den nigerianske superspissen Victor Osimhen. – Serie A klubben kommer til å få en milliard, men hadde de solgt i sommer rett etter Napoli ble seriemestre kunne de trolig dratt inn enda mer. Både fordi interessen var størrer og fordi utkjøpsklausulen synker etter hvert som det er mindre tid igjen i kontrakten.

Til Sport Mediaset sa Laurentiis dette hadde vært planlagt lenge: «Det har vi visst siden i sommer»

Victor Osimhen uttalte nylig at han har tatt en avgjørelse om fremtiden sin, og at det er en klar plan for hva som skjer før neste sesong, men ønsket samtidig ikke å røpe mer enn det.

Les: L’Equipe: Zinedine Zidane har denne uken fått et lyntilbud om trenerjobb

Det er mange av Sporten.com sine lesere som lurer på hvordan Aurelio de Laurentiis har blitt så rik. – Han lager filmer, som regel romantiske komedier, men av og til filmperler som dette!

Nå sier Napoli-president Aurelio de Laurentiis at Osimhen forventes å gå i sommer, da det har vært planen hele tiden. «Det har vi visst siden i sommer, ellers hadde ikke forhandlingen om å forlenge vært så lang. Vi visste allerede da at han vil slutte seg til Real Madrid, PSG eller en eller annen Premier League-klubb»

Tidligere denne uken skrev den italienske avisen La Gazzetta dello Sport at Chelsea er klare til å utløse Osimhens utkjøpsklausul på rundt én milliard kroner.

LES: En av markedets hotteste trenere har Liverpool-klausul i kontrakten

Osimhen signerte en ny kontrakt med Napoli sist desember til 2026. Han kom til fra Lille i 2020, og har siden scoret 67 mål og 17 assists på 119 kamper.