Gjorde det sterkt hos Inter. Dette la også Juventus merke til.

Alt skal dokumenteres og deles, snart er det ikke mulig å «snorte» kokain fra puppen til en stripper engang uten at det skal legges ut på Instagram eller Twitter.

Fotballspillere farter rundt med perfekte frisyrer, tatoveringer, diamantring i øret og mobiler med mulighet for opptak av video.

Valencia-back Joao Cancelo blir fanget på teip på vei til medisinsk test hos Juventus. Vi ville selvsagt være med inn for å sjekke at alt var iorden, men da var trolig mobilen skrudd av.

Les: Sky Sports: avtale på plass for Berisha

Før denne sesongen valgte Valencia å leie Cancelo ut til Inter, det har ført til store spekulasjoner om fremtiden, oppholdet i Milano var ikke spesielt imponerende så en forlengelse eller kjøp der ble ganske fort usannsynlig. Barcelona har vært på banen, men karrieren fortsetter i Serie A og spill for Italias sterkeste lag Juventus, noe vi tror passer Joao Cancelo brillefint.

Nå skal han være klar til å signere en femårskontrakt med Juventus, men først som du ser på Twitter, medisinsk test. Overgangen skal være på 40 millioner euro.

Les betalt artikkel: Casino bonus for betting og odds