Kunne ha siktet seg inn mot Liverpool.

Vi har alle gjort karrierevalg vi angrer på. Hver gang Donis Avdijaj ser Liverpool fosse frem, blir han minnet på valget han aldri kan glemme.

Forwarden ble sett på som et virkelig stortalent der han jobbet seg gjennom Schalke 04s akademi. Avdijaj herjet på U17 med 59 mål på 53 kamper og 17 mål på 24 U19-kamper.

Les: Manchester City henter hjem Zack Steffen

Forventningene til scoringsmaskinen var enorme, og Liverpool kom til byen med et tilbud. Det samme gjorde moderklubben Schalke – og Real Marid.

Avdijaj valgte det trygge.

-Min største tabbe som jeg angrer bittert på, er at jeg avviste et kjempestort tilbud fra Liverpool før jeg skrev under på den langsiktige kontrakten med Schalke. Jeg hadde også et tilbud fra Real Madrid, minnes 23-åringen til tyske Sport1.

Schalke-eventyret var over etter ni kamper og utlån til Sturm Graz og Roda JC. Så bar det til Willem II for én sesong, det samme i Trabzonspor og så noen få kamper for skotske Hearts.

Les på Popidol: Lanserer reiser til Kreta og Rhodos i sommer

Denne sommeren står 23-åringen uten kontrakt, men forteller han har tilbud fra flere klubber.

Vi tipper Liverpool og Real Madrid ikke lenger er to av disse.

Det er vanskelig å si hva som egentlig skjedde med talentet de to gigantene hadde blinket ut. Spørsmålet er om verden hadde sett anderledes ut for Avdijaj hvis han hadde fått sin utvikling hos Liverpool.

Ikke alle kan bli verdensmestere. Vi ønsker 23-åringen lykke til videre.

Les: Ny gigantdeal