Jorge Almirón

Det må ha vært noe dårlig Sangria på styrerommet til Elche i helgen for i dag bestemte de seg for å sparke sin manager Jorge Almirón etter bare fem kamper. La Liga klubben som er flinke til å bytte managere velger stort sett enten spanske eller argentinske ledere. Jorge Almirón er fra Argentina og har ledet klubben for ikke så lenge siden også.

Drømmejobben?? – vel det var i hvert fall det Jorge Almirón da han signert på en kontrakt ut sesongen for under en måned siden!.

Elche er naturlig nok ikke fornøyd med tingenes tilstand, for fem kamper siden, den 12 oktober ansatte de Jorge Almirón, på det tidspunktet hadde de bare 2 poeng. – Nå under en måned senere har to uavgjort og tre tap sørget for to nye poeng.

Desidert sist i La Liga finner du Elche med bare fire poeng etter 13.kamper. – Slik det ser ut nå kan de bare begynne å forberede seg for en tilværelse i Segunda División.

Les: Ralph Hasenhüttl har fått sparken

Valladolid beseiret Elche på lørdag og tok sin tredje hjemmeseier på rad. De nærmeste lagene er Cadiz og Celta Vigo, som også ligger under den røde streken, begge har sanket syv poeng mer en Elche.

Klubben kunngjør at Sergio Mantecon tar over ansvaret for Elche-troppen midlertidig.

Les på F7: Helen Fielding jobber med manus til en fjerde «Bridget Jones»-film

Elches siste La Liga-kamp før VM-pausen spilles tirsdag mot Girona.