(c) Bilde : Haugesund: Aleksandar Kovačević

Haugesund har gjort det bedre enn ventet så langt i årets Eliteserie, en 3 plass er meget bra, men en som ikke tar del i æren er den serbiske midtbanespilleren Aleksandar Kovačević for nå er kontrakten terminert.

Den 26 år gamle serbiske midtbanespilleren står dermed fritt til å finne seg en ny klubb.

Kovačević ble hentet til FK Haugesund fra den polske toppserie-klubben KS Lechia Gdansk i august 2017 og har tidligere i karrieren spilt for Røde Stjerne, Sopot og Spartak Subotica i hjemlandet samt for Slask Wroclaw i Polen.

Han har også 10 landskamper på U21-nivå for Serbia.

– ‘Kova’ har mange fine kvaliteter som spiller, men har aldri funnet seg skikkelig til rette i vår måte å spille fotball på. Det er ingen hemmelighet at vi har jobbet med å finne en ny klubb til han og termineringen av kontrakten synes for begge parter som den beste løsningen med tanke på at han skal finne seg en ny arbeidsgiver, sier sportssjef Jostein Grindhaug.

11 kamper – en scoring
For FK Haugesund fikk Aleksandar Kovačević ni opptredener i Eliteserien og figurerte for klubben ved to anledninger i cupen. Han tegnet seg også for én scoring – mot Skjold i årets første runde av Norgesmesterskapet.