Ferran Torres

På tirsdag i Sevilla i oppgjøret mellom Spania og Tyskland var det ikke et sekund tvil om hvem som skulle vinne. – Det spanske laget var som plagede angrepshunder som endelig ble sluppet løs, ustoppelige bølger av ninja angrep fra alle kanter reduserte Tyskland til marionetter.

Vi vet at fotballstormakten Tyskland kommer til å løfte seg igjen, men de trenger å gå i tenkeboksen hvis de skal klare å demme opp lag som Spania og Frankrike i neste års EM.

Spania vant 6 – 0 og vi fikk også svar på hvem som blir fotballens neste superstjerne.

Ferran Torres karrieredefinerende hat-trick slår fast 20 åringens ekstreme potensiale. – Det er en ting å banke inn mål mot San Marino, noe helt annet mot fotballstormakten Tyskland. Den spanske lynraske vingen kommer til å sørge for medaljer til Spania og han kan overrekke den etterlengtede Champions League trofeet til Manchester City manager Pep Guardiola.

Ferran Torres kom til Manchester City i sommer for bare 21 millioner pund.

  • Pablo Moreno (FW) – Juventus – £ 9 millioner
  • Ferran Torres (FW) – Valencia – £ 21m
  • Nathan Ake (DF) – Bournemouth – £ 40m
  • Ruben Dias (DF) – Benfica – £ 62m

Etter at sjokket i Tyskland fikk lagt seg, sammen med forsikringer om at landslagssjef Joachim Low sitter trygt, kom det mer nerdete forklaringer ut fra tyske medier. Spania kjørte over Tyskland, det sier noe når Spania hadde 23 skudd, mens Tyskland bare to. – Bare flaks hindret Tyskland i å tape tosifret.

Forslag om hva som må gjøres i Tyskland strømmet inn fra nær og fjern, men sannheten er at selv om dette var ydmykende for Tyskland var dette først og fremst en maktdemonstrasjon av Spania.

Les: Blomstrende Gareth Bale kommer med dårlig skjult skyts mot Real Madrid

Spania har Ferarn Torres, Manchester City vingen er den første som har scoret et angripende hat-trick mot Tyskland siden Michael Owen i 2001. Owen var bare 21 år gammel.

Det er en meget fornøyd Torres som snakket med Marca etter kampen: «Fra første øyeblikk tok vi initiativet, og vi tok dem ut av kampen. Vi er veldig fornøyde med kampen»

«Alle spillere drømmer om å score hat trick og være i stand til å gjøre det mot et lag som Tyskland gjør meg veldig glad».

Med seieren tok Spania en billett til «Final Four» i Nations League.

«Vi visste at det ville bli en veldig vanskelig kamp, ​​og derfor gikk vi etter dem fra første minutt, og det utviklet seg bra. Jeg er veldig spent på Final Four med teamet vi har og hvordan ting går.»

Se! Dette må være årets mål

Ferran Torres tar skrittet opp i øverste divisjon blant fotballspillere nå. – Det er verdt å huske han først debuterte på landslaget i september!. – Han kom fra Valencia til Manchester City hvor han fikk David Silvas gamle draktnummer man kunne tro at de to spanjolene ville være lignende spillere, men slik er det ikke.

Torres er en spennende direkte ving, med et tempo som vil forsvarerne søvnløse netter. Manchester City har funnet sin Leroy Sane-erstatning.

Ferran Torres demonterte Tysklands forsvar i en alder av 20 år, du kan bare forestille deg hvor skremmende han kan være for Manchester City de neste årene.


Spania – Tyskland 6-0

UEFA Nations League A Gruppe 4
17′ 1-0 Alvaro Morata
33′ 2-0 Ferran Torres
38′ 3-0 Rodri
55′ 4-0 Ferran Torres
71′ 5-0 Ferran Torres
89′ 6-0 Mikel Oyarzabal