Et ikon - godt hjulpet av sin Liverpool-ikon.

Den tidligere Liverpool-stjerna og for evig ikon i Spania har spilt med en drøss av verdensstjerner siden han kom på den internasjonale arenaen i 2007. Men den beste befant seg uten tvil på Anfield.

Vi er ikke overrasket, men kult er det for Liverpool-supporterne å få bekreftet at noen av de beste kommer fra Anfield.

Les: Barcelona vil hente tilbake pengene de betalte til Liverpool

Det var på en pressekonferanse i Tokyo i forbindelse med kunngjøringen om at Torres gir seg, at spørsmålet kom.

Hvem er den beste spilleren du har spilt med?

-Jeg har alltid sagt at den beste spilleren var Steven Gerrard. Han var spilleren som gjorde spillet mitt komplett. Jeg tror mitt nivå gikk inn i en ny dimensjon da jeg var på banen med ham. Det var en utrolig periode å spille sammen dem Steven, og jeg ville ha elsket å gå tilbake til de dagene, om enn bare for ett minutt, sier Torres ifølge Talksport.

Les: Arsenal kvitter seg med Lucas Torreira