Kjenner sine røtter.

Vi tok egentlig avskjed med tårnet av en belgier da han forlot/ble skviset ut av United i kjølevannet av Mourinhos exit. Tidligere i denne måneden kom ryktet om at Mourinho vurderte å hente inn sin favoritt fra United-perioden, men så ble alt tyst. Nå kan vi ikke lenger se bort fra at 32-åringen blir hentet til London som nødløsning.

Det er Corona-viruset som får utenlandske spillere i den Kinesiske Superligaen til å ringe desperate til sine agenter. Det kinesiske fotballforbundet informerte nylig at samtlige fotballkamper blir utstatt fremover, og kan det selvfølgelig ikke sies når – og om det blir fotballkamper med det første.

Les: Newcastle har gjort deal med Tottenham – sikrer seg landslagsspiller

Ser vi på spredningen av det dødlige viruset, blir det definitivt ikke med det første.

Selv om fotball blir noe helt trivielt oppi denne krisen, betyr dette at spillere som Marouane Fellaini, Moussa Dembele og Yaya Toure må finne seg ny arbeidsgiver superraskt hvis de har tenkt å holde seg i aksjon.

Les på Popidol: Mick Jaggers datter: Nå som undertøysmodell for Victoria’s Secret

Når de kinesiske klubbene heller ikke kan vente seg noen billettinntekter, forventes det at motivasjonen er stor for å selge/leie ut spillere for å gjøre lønnsutgiftene mindre smertefullt.

Finner Tottenham ingen løsning det neste døgnet, skal vi ikke se bort fra at Fellaini hentes inn for å fiske på topp i motstandernes boks.

Juryen er fortsatt ikke enig om dette hadde vært en kul gjenforening.

Les: Steven Gerrard og Rangers gikk på en smell