Man skjønner hvor tett programmet er for spillere i NHL er hvis man gjør et enkelt regnestykke i tilfelle Mats Zuccarello og New York Rangers. Nattens oppgjør  ble hans 500 grunnseriekamp i NHL i hans niende sesong. – I tillegg har han spilt 60 sluttspillkamper.

560 delt på 9 er lik 51 kamper pr år

Det er mye som tyder på at Zuccarello byttes bort til en annen klubb innen 25. februar, som er fristen for overganger i NHL denne vinteren.  New York Rangers har uttalt de skal «bygge opp klubben» nedenfra og vil satse på yngre krefter.

I natt tok de imot Tampa Bay Lightning og tapte 2 – 3, ikke spesielt overraskende, Tampa Bay er for tiden NHLs beste lag mens Rangers har vært ujevne.

Les: «Det er en drøm som går i oppfyllelse»

«Det som skuffer meg, er at vi havner under med 0–3. Vi spilte en veldig god førsteperiode, men vi tok ikke vare på sjansene våre. Så spilte vi 12 minutter med dårlig og uinspirert hockey, og det kostet oss to mål. Man må spille mer enn 48 minutter mot et slikt lag», sier Rangers-trener David Quinn ifølge NHL.com.

Med 51 poeng på like mange kamper ligger Rangers ikke an til å nå Stanley Cup-sluttspillet denne sesongen. Tampa Bay Lightning leder med 80 poeng på 52 kamper.

Les: Blir Brann spiller, men ikke enda