Federico Chiesa

Da den italienske venstrevingen Federico Chiesa ble kjøpt av Juventus fra Fiorentina for 44,5 milllioner euro sommeren 2022 var han krystallklar på at det var en årsak til at han tok sjansen på den gamle dame.

Juventus var midt i en krise som handlet mest om økonimisk juks og den eneste stabiliserende faktoren var manager Massimiliano Allegri. Federico Chiesa valgte Juventus på grunn av Max. 26 åringen har flere ganger omtalt han som sin favoritt manager, men nå melder La Gazzetta dello Sport at deres til nå gode forhold har krasjet fullstendig.

Les: Etter to opprykk på rad kan Wrexham gå etter Premier League spillere

Federico Chiesa ble byttet ut i det 65. minutt da Juventus spilte 0-0 med Torino lørdag.

Ifølge Football Italia var stjernen synlig opprørt over å bli tatt av banen. På benken tok han av seg skjorten, kastet skoene og sa: «Jeg er alltid den første spilleren som blir byttet ut.

La Gazzetta dello Sport har mer og rapporterer at forholdet mellom Chiesa og hovedtrener Massimiliano Allegri nå har nådd «nye nedturer». Ifølge avisen har forholdet skal ha brutt sammen.

Chiesa sies å være skuffet over mangelen på spilletid og trenerens taktiske ideer, som ikke passer ham. Kantspilleren har fått spille som sentral spiss i et 3-5-2-system.

Les på Engelske klubber: Premier League-klubb bommer totalt når de kaller inn Mourinho

Det gjenstår å se hva som skjer med 26-åringen, som har kontrakt ut 2025. Det siste året har italieneren blitt koblet til engelske store klubber som Tottenham, Newcastle og Liverpool.

Men en overgang trenger ikke nødvendigvis være nært forestående da spesielt Allegri sies å ha en usikker fremtid som Juventus-trener. Kanskje kan et trenerbytte bety at Chiesa forlenger kontrakten med de svart-hvite stripene.

F7: Treårskontrakt for Harry Kanes neste trener ligger på bordet