Jonas Hector

FC Köln ligger ligger helt nederst på Bundesliga tabellen og du må ha et stort regneark for å komme frem til en mulig vei for å overleve på det øverste nivået i Tyskland. 

Den 27 år gamle landslagsspilleren Jonas Hector har en nedrykksklausul i sin avtale og kan forlate klubben hvis han vil.

Les: «Vi skal ha en ny trener når sesongen er over»

«Jeg har det bra i  Köln»

FC Köln fansen finner trøst i at deres meget populære venstreback ikke bare blir, men forlenger avtalen til 2023. – Det er ofte, hvis man tenker langsiktig lurt å være lojal, når det går bra igjen er nettopp de som har vært lojale som får æren av oppgangen.

 

«FC Köln har gjort det mulig for meg å spille for «DieMannschaft» (Det Tyske landslaget). Jeg føler meg svært knyttet til klubben og er veldig takknemlig. Jeg har det bra i Köln, sier Jonas Hector til klubbens hjemmeside.

«Det ville vært veldig enkelt å bytte til en annen klubb etter denne sesongen, men det føltes ikke riktig for meg. Vi har snakket mye de siste ukene, og jeg har tenkt mye. For meg er det klart som blekk- jeg er en del av FC Köln, og jeg vil sammen med fansen og laget angripe neste sesong med alt vi har, sier Jonas Hector.

Jonas Hector har spilt i FC Köln siden 2010. De to første årene for klubbens andrelag, siden sommeren 2012 har han vært en permanent del av laget. – Hans prestasjoner på banen har gitt han plass i hjertet til fansen og en del av landslaget.

Klubben har flere lojale spillere, for noen dager siden fortalte lagkamerat Marco Höger at heller ikke han vil bruke nedrykksklausulen og blir med FC Köln ned.

……………………………..

Bestill Blålinker. Kommersielle linker er en perfekt måte å bygge søkeverdi

Pluss Bilpleie er en komplett leverandør av bilpleietjenester i Oslo

Trenger du en etterforsker med erfaring fra Politiet – Jan Arnt Skjolde 

F7.no mange over, ingen ved siden

Sjekk ut oddsen i neste kamp