Ole Gunnar Solskjær stakkars prøvde så godt han kunne.

Det begynner å bli rimelig klart at hele fem store Manchester United stjerner ikke er med når neste sesong sparkes igang, samtidig har manager Ole Gunnar Solskjær fått grønt lys for å signere fire spillere til en samlet kost på 3 milliarder kroner.

11 kamper på rad uten tap gir Ole Gunnar Solskjær en stabil ansettelsesituasjon og tillit til at han vet hvem som skal hentes inn for å igjen vinne trofeer. – Fem spillere er på vei ut og fire er på vei inn.

Les: PSG sikter seg inn mot Mbappé-erstatter

Siden Ole «overtok rattet» har Manchester United kjøpt for 200 millioner pund. – I fjor sommer hentet han inn Harry Maguire, Aaron Wan-Bissaka og Daniel James, mens januar var vitne til ankomstene til Bruno Fernandes og Odion Ighalo.

Daily Mirror skriver at David De Gea, Jesse Lingard, Paul Pogba, Alexis Sanchez og Marcos Rojo skal selges for å rydde plass i laget og samtidig fylle opp bankkontoen.

At Sanchez og Rojo skal ut kommer ikke som en overraskende på noen, de er begge på utlån og ikke en del av fremtidsplanene til Ole Gunnar Solskjær.

Det er klart at Inter Milan som har Sanchez på utlån ikke har tenkt å forlenge den, til tross for at det er en del rykter om en retur for tidenes dyreste flopp jobber gutta på Old Trafford på spreng for å selge han videre.

Rojo imidlertid vendte tilbake til sin første klubb Estudiantes på lån i vintervinduet, etter alle solemerker blir den overgangen permanent til sommeren.

Lingard fortalte verden tidligere denne uken han hadde «mistet tilliten» til Solskjær omtrent samtidig som han besluttet å slå seg sammen med skandaleagent Mino Raiola. Paul Pogba har samme agent og det betyr trøbbel. – Han har forsøkt seg på en sjarmoffensiv i det siste, men med bare seks kamper fra start denne sesongen og en agent ingen liker er de fleste overbevist om at Manchester United kommer til å prøve å hente hjem mest mulig av rekordbetalingen enten fra Juentus eller Real Madrid.

Solskjaer ble sitert på å si etter 5-0-seieren over LASK på Linz, sa Solskjær etter 5-0-seieren på LASK.

”Han har to år igjen på kontrakten sin, et år pluss muligheten til en annen. Du kan forvente at Paul er her neste sesong, ja. ”

De Gea er i mellomtiden en annen høyprofilert stjerne som, ifølge Mirror, vil bli vist døren. Spanjolen har blitt koblet for sent med PSG og Juventus, og til tross for en liten dipp i hans vanlige høye standard, kan han fremdeles selges for en hederlig pris på rundt 700 millioner kroner.

Les videre: Fire nye stjerner og Henderson tilbake