Jonjo. (foto newcastle, twitter)

Nottingham Forest nekter å returnere til Championship. De viste det på sommerens overgangsmarked med over tjue nye spillere i troppen som ikke sikret den historiske returen til verdens tøffeste liga, Steve Cooper har vist det med å klatre til 13. plass, fire poeng over nedrykksstriden. Ikke noen betryggende margin, i januar kommer de siste trekkene som skal gjøre sesongen til en suksess.

Ifølge den hyperaktive overgangsjournalisten Romano presenterer Forest på Deadiline Day minst to signeringen. Newcastle-veteranen Jonjo Shelvey har gjennomført den obligatoriske legesjsjekken. Den sentrale midtbanespilleren vet alt om å kjempe for overlevelse i Premier League gjennom sitt opphold hos Newcastle siden 2016.

LES: Gennaro Gattuso har fått sparken

Fra Madrid er nå den brasilianske midtstopper Felipe på vei til Nottingham. Ifølge Romano kjøpes 33-åringen med 283 minutter på kamparenaen denne sesongen fri fra Atletico og signerer en 1,5 årskontrakt hos Forest.

I sommer panikk-kjøpte Forest spillere til Steve Cooper. Halvåret senere regner vi med at Forest-manageren har oversikt over hva han konkret mangler for å lykkes i sin første sesong i Premier League. Vi gleder oss spesielt til å se Jonjo Shelvey slippes løs i Forest-drakta.

LES OGSÅ: City sender en av de største forsvarsprofilene på utleie!