Nærmer seg raskt en signering.. (foto: dortmund, twitter)

Ralf Rangnick som er kjent for å være en dyktig trener, forhandler og idrettsleder ble nylig introdusert som ny manager for Manchester United for resten av sesongen. Etter det oppdraget vil han ta på seg en konsulentrolle i klubben i ytterligere to år.

Han har bygget opp Red Bull sin fotballsatsning og og har en ekstrem status i hjemlandet. Jobben som manager og etterpå konsulent er selvsagt svært godt betalt, sjefene har i tillegg lagt opp til en gulrot som skal motivere han til å gjøre en ekstra innsats for å hente Erling Braut Haaland til Old Trafford. (Noe Ole Gunnar Solskjær ikke klarte til tross for fortid sammen i Molde og delt statsborgerskap)

Les: Marca: Xavi ser den gyldne muligheten hos Chelsea

Bild melder at en saftig bonus på ti millioner euro, cirka 100 millioner kroner, venter Rangnick dersom han klarer å rekruttere Borussia Dortmunds superstjerne Erling Haaland til Manchester United. Bakgrunnen er at Rangnick har et godt forhold til Haaland fra tiden da Rangnick var sportsdirektør for RB Leipzig og Haaland spilte for søsterklubben Red Bull Salzburg.

Haaland, som har scoret 50 mål på 50 Bundesliga-kamper for Dortmund, skal ha en utkjøpsklausul på drøyt 760 millioner kroner, som trer i kraft i sommer.

Les på F7: Ralf Rangnick må overbevise FA om at han fortjener arbeidstillatelse