Hjem Fotball Fantastisk angrepsfotball
Fantastisk angrepsfotball

Fantastisk angrepsfotball

mars 19, 2017

Manchester City og Liverpool braket sammen i en utrolig spennende kamp med tøff angrepsfotball, spektakulære detaljer, rare dommeravgjørelser og forbløffende ulykker. Tatt i betraktning angrepsviljen i begge lag passer ikke resultatet overhodet. At det ble 1 – 1 og poengdeling på Etihad Stadium er overraskende.

6 minutter ut i andre omgang kom det første målet signert James Milner etter at Gael Clichy ble straffet for å høyt farlig spark. Og så fulgte Sergio Aguero sin egen oppskrift og scoret mot Liverpool for den femte på rad i en Premier League-kamp på Etihad Stadium. En perfekt pasning fra Kevin de Bruyne la opp til målet som kom etter 69 minutter.

Etter det var det et hav av muligheter som ikke førte til mål for begge lag.

– Dette kampen er helt utrolig, hyllet BBC-ekspert Robbie Savage i kanalens liveoppdatering av kampen. Han hyllet lagenes offensive bidrag, til tross for at publikum kun fikk to scoringer.

Uavgjort betyr at City og Liverpool begge forblir på henholdsvis tredje- og fjerdeplass i Premier League. Det er fortsatt kun ett poeng som skiller de to lagene. Liverpool har likevel én kamp mer spilt enn City.

Les også: