Hjem FotballEuropa League «Det er fantastisk å være tilbake på landslaget. Jeg ble målløs.»
«Det er fantastisk å være tilbake på landslaget. Jeg ble målløs.»

«Det er fantastisk å være tilbake på landslaget. Jeg ble målløs.»

september 14, 2017

Av overskriften er det lett å skjønne at det ikke dreier seg om det norske landslaget, selvom det er en spiller som har sin daglige arbeidsplass her.  Nicklas Bendtner er fornøyd med sine prestasjoner for Rosenborg og for igjen å være en del av det danske landslaget.

Nicklas Bendtner kom for to uker siden tilbake til det danske landslaget som vikar mot Polen i VM-kvalifiseringen.

«Det jeg har gjort de siste to månedene, er jeg veldig fornøyd med. Selv om jeg gjorde noen mål og hjalp laget, var jeg misfornøyd med meg selv og mine prestasjoner i begynnelsen av Rosenborg sesongen, sier Bendtner til VG og legger til om sitt landslags comeback:

«Det var fantastisk å være tilbake på landslaget. Jeg ble målløs av den motagelsen jeg fikk. Det har vært helt unikt og vi vant begge kampene i VM-kvalifiseringen. Det føles helt perfekt.

Bendtner og Rosenborg møter i kveld Real Sociedad på i Europa League.

(c) bilde: the sun med tittel Arsenal flopp signerer for norsk klubb

Les også: