En Hazard som er proppfull av selvtillit skal vise at 2016/17 ikke var et blaff.

De siste par årene har det kontinuerlig gått rykter om at Eden Hazard er på vei bort fra Chelsea og i den siste tiden har ryktene stor sett dreid seg om Real Madrid.

Eden Hazard trives i Chelsea og han trives i London.

«Ja, men det kan skje, men om lenge.  De har vært interessert nå, og når det ikke er ekte, er det Paris, og når det ikke er Paris, er det Real. Jeg er glad hvor jeg er nå, sier Hazard» til Sky Sports.

Les: Chelsea legende John Terry vil tilbake til Stamford Bridge

(c) Bilde: Premier League: Eden Hazard

 

Nå er jeg her, og det er fortsatt noen måneder igjen og turneringer som vi kan vinne før sommeren, og så kommer VM. Jeg har fortsatt to og et halvt år igjen av kontrakten min. Jeg liker dette og spiller hvert kamp. Fansen liker meg og familien min er lykkelige her. Vi må se hva som skjer.»

Chelsea spiller hjemme mot Barcelona i Champions League på tirsdag.