(c) Bilde: FC Barcelona: Lionel Messi

Verden lot seg overraske da Paris Saint-Germain i fjor sommer klasket 2 milliarder kroner i bordet og utløste Neymar sin utkjøpsklausul hos Barcelona.

Nå innrømmer økonomi- og strategidirektør, Pancho Schroder at klubben er redd for at noen skal være så gale at de utløser Lionel Messi sin ukjøpsklausul på 625 millioner euro, eller ca 6 milliarder kroner.

Les: Skadet da Barcelona tok et stort skritt nærmere seriegullet

Lionel Messi skrev etter mye frem og tilbake en ny avtale med Barcelona i november med ny og ekstremt høy utkjøpsklausul.

Messi, passerte 600 mål markeringen for Los Cules med seieren mot Atletico Madrid på søndag.

Barcelonas økonomi- og strategidirektør, Pancho Schroder, snakket på en Finance in Sport-hendelse i London, og sa til Sky Sports: «Vi har satt opp en klausul som vi tror er nok til å få Messi til å pensjonere seg i FC Barcelona».

«Men etter å ha sagt det, trodde vi for et år siden at klausulen til Neymar også var god nok til å beholde spilleren, og det viste seg i fjor ikke å være tilfelle.

«Å spå fremtiden, er vanskelig, jeg har ikke en krystallkule, men alt kan skje, blir litt gal av å tenke på at noen nå kan finne på å kjøpe Messi.»

 

Sjekk ut oddsen