Víctor Sánchez del Amo

Det er ikke alle yrker det er en fordel å lekke sexvideoer og en av de er tydeligvis hvis du er manager for en fotballklubb. – Sánchez del Amo leder den tidligere storklubben Malaga, som for syv år siden var sekunder fra Champions League semifinale. (Dortmund tok det hjem helt på slutten)

Nå ligger Malaga på 16 plass og i farlig posisjon for ytterliger nedrykk fra de nest beste spanske serien, Segunda.

Les: Juventus tilbyr Manchester United talent 400 000 i ukelønn

Videoen ble lekket etter manageren nektet å betale.

Årsaken er at det på sosiale medier florerer en video av seksuell karakter der han er involvert.

  • I henhold til det som nå har kommet frem, men som ennå ikke er verifisert, suspenderer Málaga CF øyeblikkelig trener Víctor Sánchez del Amo fra sine verv inntil en full etterforskning er fullført. Vi vil gi mer informasjon så snart fakta er på plass, skriver klubben.


Sanchez skriver han ble presset for penger før klippet ble offentliggjort.

  • Personvernet mitt blir angrepet med trakassering og utpressing. Saken er i politiets hender, og jeg overlater meg til dem og følger instruksjonene deres, skriver treneren, før han påpeker at det å dele intimt innhold uten personens samtykke er en forbrytelse.

Víctor Sánchez del Amo fikk sparken i Real Betis i 2017 og begynte i Malaga-jobben i 2019.

Sexvideoen får bred omtale

Som spiller var han først ungdomsspiller i Real Madrid og debuterte på førstelaget i 1996, og vant La Liga og Champions League i løpet av sine to sesonger på førstelaget før han dro videre videre til Racing Santander og deretter slo seg ned i Deportivo la Coruna, hvor han var i syv år og vant La Liga en gang til i 2000.

Totalt var det åtte landskamper for spanjolen mellom 2000 og 2004, før karrierestoppet i 2008. Trenerkarrieren startet med assistentjobber i Getafe, Sevilla og Olympiakos, før han ble hovedtrener i Deportivo, Olympiakos og etterpå Betis og nå Malaga.