Javi Garcia

33 år gamle Javi Garcia er 100% sikker på at han har mengder med fotball igjen i føttene og har ikke tenkt til å ligge på latsiden selv om han nå forlater Real Betis.

De fleste husker han som elegant midtbanespiller for både Manchester City og Real Madrid, like bra har det ikke gått i Real Betis. – Det ble bare ni kamper sist sesong.

Les: Et lite sjokk: «Henke aktuell for Barça»

Den tidligere midtbanespilleren Manchester City og Real Madrid, Javi Garcia, er i ferd med å finne en ny klubb. Dette opplyses av den sørspanske klubben på sin hjemmeside.

Etter jul har det vært veldig lite spilletid, han fikk bare 14 minutter på banen siden midten av desember – de 14 minuttene han til og med fikk i sesongens siste kamp.

Klubben som har lagt bak seg en elendig sesong har hentet inn Manuel Pellegrini som ny manager, de to kjenner hverandre godt fra før, Pellegrini overtok Real Madrid rett etter Garcia gikk videre til Benfica i 2009 og de fikk en sesong sammen i 2014 i Manchester City. – Den chilenske manageren som ble ansatt første august kom inn i klubben for sent til å hindre at Javi Garcia ønsket å dra videre. Han var mentalt ferdig for lenge siden!.

Garcia har tidligere vunnet Premier League med Manchester City, der han spilte 29 kamper i mesterskapssesongen i 13/14.

Han har også representert Benfica og Zenit Skt. Petersburg. Begge steder vant han et enkelt mesterskap.

Les på Popidol: De største kjendis konspirasjonsteoriene gjennom tidene