Happy day. (foto: everton, twitter)

På lørdag skulle Rafael Benitez legge kursen for 2021/22-sesongen mot Southampton. For første gang plassert langs sidelinjen for hjemmelaget på Goodison Park, fikk Benitez en skikkelig wake up call av Adam Armstrong.

22 minutter inn i kampen scoret erstatteren til Danny Ings. Den tidligere Blackburn-spilleren kom løs alene mot Everton-keeperen og smalt ballen opp i nettaket til 0-1. Benitez-skeptikerne hos Everton hadde fått sitt skyts. Trodde de.

Les: Lover Liverpool-supporterne at Jordan Henderson ikke ender opp hos Messi og gjengen

Tyve minutter senere var samme Armstrong på vei mot neste scoring, men Everton slapp med skrekken. Benitez kunne ta pause-peptalk´en med 0-1.

De rette ordene ble levert fra Benitez, og OL-mester Richarlison trengte bare to minutter på å utnytte slapt forsvarsspill hos Englene: 1-1.

Etter dette fikk Everton virkelig fart på sakene. Nydelig scoring av Abdoulaye Doucoure i det 76. minutt, så rundet Dominic Calvert-Lewin (selvfølgelig) det hele av med en heading til 3-1.

Skeptiske Everton-supportere trenger ikke bekymre seg for at den tidligere manageren hos erkerivalen Liverpool har returnert for å gjøre livet deres surt. Benitez leder utmerket – også i blått.

Les: Diego Costa sin ørkenvandring er snart over