VM kan få drømmer til å gå i oppfyllelse.

VM-helten kan få solid oppgradering etter VM

De siste dagene har tysk media vært dominert av skaden til Manuel Neuer. Den tyske kaptein brakk beinet i ferien etter VM, noe som har utelukket ham i andre halvdel av sesongen. Bayern München utforsker nå overgangsmarkedet for å finne e ny keeper.

Trener alene: Ten Hag aner ikke når Sancho kan spille igjen

Det siste navnet som er linket til Bayern er den kroatiske VM-helten Dominik Livakovic. Ifølge Sky Sports i Tyskland har Bayern innledet samtaler med Livakovics representanter for å utforske en overgang i januar. Den kroatiske keeperen har kontrakt til 2024 med Dinamo Zagreb.

Den 27 år gamle målvakten har vært trålende for Kroatia i VM 2022. Han gjorde tre strafferedninger mot Japan i 16-delsfinalen. Livakovic leverte en enda større prestasjon mot Brasil ved å gjøre flere redninger fra åpent spill . Han reddet til slutt den avgjørende straffen fra Rodrygo og sørget for at Kroatia sikret sin plass i semifinalen.

SISTE: Vil ha Mourinho som landslagssjef

De sterke prestasjonene til Livakovic med Kroatia under VM 2022 vil definitivt øke hans verdi. Zagreb kan be om et betydelig beløp i januar.

Å signere Livakovic på en permanent avtale vil definitivt sette en stopper for Alexander Nubels tid i Bayern. Den tyske målvakten er klar til å forlate klubben permanent hvis han ikke får mer spilletid når han kommer tilbake til Bayern fra et utlån i Monaco til sommeren.