Girona-treneren med uhemmet primalskrik etter overtidsscoring mot Atletico Madrid. (foto: girona, x)

På onsdag sendte Girona en av La Ligas største klubber hjem med tap. Atletico Madrid måtte se seg slått i en forrykende 4-3 kamp. Selv med Alvaro Moratas hattrick for Atletico holdt det ikke mot klubben som bare har sin fjerde sesong i øverste divisjon.

Med nye tre poeng på tabellkontoen i La Liga står den katalanske klubben med 48 poeng, skulder ved skulder med Real Madrid på topp (som gjorde jobben mot Mallorca)

LES: Langer ut mot meningsløs pause i Premier League

Helt uhørt før sesongstart at Girona skulle gå inn i andre del av sesong som serieleder, rundt ti poeng foran Barcelona. For trener Michel Sanchez er det likevel ikke snakk om å kjempe om tittelen.

-Vi kan ikke følge Madrids (Real) rytme, begynner Girona-trener Michel Sanchez etter kampen.

-Målet vårt er først og fremt å ta det kamp for kamp og kvalifisere oss til europeisk fotball. Det vil i seg selv være en suksess for oss, fortsetter en grundig jordet suksesstrener.

Som ber journalistene stille samme spørsmål når det gjenstår ti kamper av sesongen, da kan han fortelle om neste målsetning.

RADIOSPORTEN: Haaland støtter utestengte Sancho midt i United-feide

Girona har aldri vunnet noen titler. Denne sesongen er klubbens fjerde ever i øverste divisjon. Det to beste resultatene i La Liga er to 10. plasser. Fotballmirakelet ruller videre!

Almeria – Girona