Hjem Fotball Etterspørselen er ekstrem når selv agenten ber om ro

Etterspørselen er ekstrem når selv agenten ber om ro

juni 1, 2017

Bold skriver i dag om AC Milans stjerneskudd Gianluigi Donnarumma. Det har vært så mye uro og mange henvendelser i forbindelse med potensielle overganger, at selv agenten til unggutten ber om ro.

Ifølge agenten skal hele 11 europeiske toppklubber være ute etter 18-åringen. Milans keeper har bare ett år igjen av kontrakten med Milan og setter derfor i gang maskineriet hos toppklubbene som ønsker en keeperstjerne for fremtiden.

Nå ber agenten hans om ro. Dette er mildt sagt uvanlig tale fra en som til daglig hauser opp stemningen rundt sin kunde. Nå skal det dreie seg om å skape ro til å sette seg ned og forhandle med AC Milan om en mulig forlengelse av kontrakten.

-Gigio er keepernes Maradona. Han vil utvikle seg, men trenger ro for å vokse. Han er hverken slave eller en robot, maler agenten videre.

Donnarumma har allerede fått med seg 68 ligakamper for AC Milan. Så får vi se om en europeisk toppklubb legger et tilbud på bordet som gjør det umulig å bli i den italienske klubben.

(foto: ac milan)

Les også:

Norge beveger seg på FIFA-rankingen

Perez gidder ikke mer i Arsenal

 Vi har startet en nysatsning innen E-sport , følger du denne linken kan du lese alt om det.E- sport i samarbeid med iGame Norges raskeste casino.

Lesetips til deg.