Andrea Pirlo

Det er slettes ikke en dårlig å lande jobben som manager for Juventus som det første førstelaget du skal lede, men så er det mye som ikke er som vanlig med verdens kuleste fotballspiller Andrea Pirlo.

For to dager siden fikk han jobben og i dag pusher han på for å hente den perfekte tilrettelegger for Cristiano Ronaldo. Isco som har gjort jobben med å legge opp for Ronaldo i en årrekke befinner seg egentlig mot sin vilje på Real Madrid sin lange salgsliste.

Les: Leppelesere overbevist Ole Gunnar Solskjær snakker om Jadon Sancho på United trening

Manager Zinedine Zidane har tenkt å selge for 2 milliarder kroner i sommer og så snu seg rundt og investere ca halvparten i nye spillere.

Gazzetta dello Sport siterer Juventus sin nye manager: «For å vinne mesterligaen trenger du en spiller som Isco»

Isco er en offensiv midtbanespiller som mang en gang har vært nest siste på ballen før et Cristiano Ronaldo mål. – Den portugisiske stjernen hadde allerede vært i Real Madrid noen sesonger før Isco ble hentet fra Malaga i 2013. De to var lagkamerater frem til Juventus hentet Ronaldo i 2018.

Pirlo fikk jobben fordi Juventus røk ut av Champions League, nå har han det veldig travelt med å tilfredsstille Cristiano Ronaldo, det skal egentlig et «lite mirakel» til for at han skal bli.

Les: Liverpool vinner etter Leicester deal gikk i vasken

Real Madrid ble nylig slått ut av Champions League av Manchester City, Juventus ble skjøvet ut av den franske klubben Lyon.