Renato Sanches

Den tidligere Bayern München stjernen Renato Sanches var en snartur innom Swansea på lån før han i 2019 landet i Ligue 1 klubben Lille. – Han var med sist sesong da Lille overrasket en hel verden og tok hjem Ligue 1 trofeet. I år har det ikke gått like bra, så langt ligger de på en 6.plass uten reel mulighet til å ta igjen Paris Saint-Germain som leder klart.

Renato Sanches har vært ettertraktet helt siden i sommer, men så langt har det ikke blitt til en avtale, til det var Lille sine forventinger til hvor mye de kunne tjene alt for høye. Arsenal fikk beskjed om minst 40 millioner euro rett før sommervinduet stengte.

Les: Dette er spilleren spansk presse mener vil erstatte Harry Maguire

Portugiseren har bekreftet at både Arsenal og AC Milan i italiensk Serie A skal være interessert i signaturen hans. Nå skal en avtale nærme seg for alvor.

Ifølge La Gazzetta dello Sports skal AC Milan og Lille være enige om en overgang for Sanches til en verdi av 20 millioner euro. – Forhandlingene skal ha foregått siden begynnelsen av november.

24-åringen skal være tilbudt en fireårs kontrakt med AC Milan.

Renato Sanches, som er en portugisisk landslagsspiller, har tidligere representert blant annet Swansea og Bayern München. I Lille i Frankrike har han scoret ett mål og fem assist på 24 kamper denne sesongen.

Les på Popidol: «Bosch: Legacy»-traileren åpner døra for neste kapittel for Titus Welliver

AC Milan topper nå Serie A-tabellen foran rivalen Inter. I kveld, lørdag, møter laget Empoli.