Bukayo Saka

Årets sesong har startet så dårlig for Juventus at fans truer med bålbrenning av sesongkort, hvis ikke noe skjer umiddelbart. – Vi skjønner frustrasjonen 2 poeng på de første fire kampene lover særdeles dårlig.

Superstjerne Cristiano Ronaldo har forlatt «den gamle dame» og «den gamle dame» har ikke reagert!.

Fans og eksperter peker på Juventus sin fullstendige apati etter Manchester United hentet Cristiano Ronaldo, den portugisiske superstjernen leverer mål eller mål, mens Juventus manager Massimiliano Allegri ikke har noen som vet hvor målet står for øyeblikket.

Les: Juventus savner pisken til Ronaldo

Uansett hvor lyst Andrea Agnelli har til å sparke noen, er det ikke der løsningen ligger!

Hovedeier og styreleder Andrea Agnelli legger sin beskyttende hånd over Massimiliano Allegri og vil gi han tid til å legge kabalen på nytt. Samtidig er ikke sjefen akkurat kjent for sin tålmodighet. Faktisk befinner Juventus seg på 18 plass i Serie A som er den øverste plassen for direkte nedrykk. Det aksepteres ikke av noen og uten at vi vet hvor mye penger det dreier seg om, i januar skal det shoppes som aldri før.

Første spiller det snakkes om er i følge Calcio Mercato Arsenals unge og svært religiøse Bukayo Saka (kaller seg selv Guds Barn på Instagram).

20-åringen, som vanligvis spiller til venstre på offensivt midtbane eller angrep, har kontrakt med Arsenal til slutten av juni 2024.

Les: Thiago må stå over

Han var en del av Englands EM -tropp i sommer som tok sølv. Ifølge Calcio Mercato er engelskmannens prislapp på vel 500 millioner kroner.

Saka, som er oppvokst i Arsenal, har gjort 94 kamper for A-laget og sørget 12 mål og 21 assists.