Paulo Fonseca

For å si det enkelt, den svenske superstjernen Zlatan Ibrahimović er sjefen i AC Milan. Eierne, Elliott Management Corporation ga tydelig beskjed for noe få uker siden at Zlatan sitt engasjement i klubben utvides fra å være spesial konsulent til å være deres «hånd» i Europa.

AC Milan har sikret andreplassen i Serie A bak stadionkamerat Inter Milan, likevel er hverken klubb eller manager Stefano Pioli fornøyde med utviklingen i klubben. Det vil være en enorm overraskelse om Pioli leder klubben neste sesong.

Les på Engelske klubber: Chelsea drar inn ville 70 millioner ekstra på Eden Hazard

Zlatan Ibrahimović har hatt flere møter med den italienske manageren Antonio Conte, sett utenfra skulle man tro at de to som har «samme lynne» skulle finne sammen og det gjorde de nesten. Men det er noe som skurret. – Vi tror det var den tidligere italienske landslagssjefens ønske om en retur til Juventus som la hindringer sammen med hans nære forbindelser med stadionkamerat på San Siro, Serie A mester Inter Milan.

Italienske Sky Sports slår fast at det er en ny favoritt til å bli Stefano Pioli sin etterfølger. Navnet er Paulo Fonseca, som er på utløpende kontrakt med Lille. – Med fem runder igjen i Ligue 1 ligger Lille på 3.plass.

Dataene tyder på at han blir sett på som det perfekte alternativet, ikke minst fordi han bruker et lignende taktisk oppsett som Pioli.

Den portugisiske manageren har tidligere ledet klubber som Shakhtar Donetsk og Roma.

Andre kandidater som er til oppdraget er Sérgio Conceição (Porto), Antonio Conte (ingen klubb) og Marcel Gallardo (Al-Ittihad). Sistnevnte forventes å få sparken veldig snart.

Les på F7: Lego kommer med et episk, gigantisk og ondt «Lord of the Rings» sett