Corentin Tolisso

Midtbanespiller Corentin Tolisso flyttet til de tyske mesterne sommeren 2017 og nøt en solid første sesong, han chippet inn med 10 mål og syv assists i 40 opptredener.

Franskmannen ble belønnet med en plass i sitt lands verdensmesterskap-tropp sommeren 2018 før han pådro seg en alvorlig kneskade i september samme år, noe som utelukket ham resten av sesongen.

Les: Erling Haaland viste at Liverpool garantert kommer til briljere

Etter skaden har ikke Tolisso klart å ta tilbake sin «rettmessige» plass på laget, Denne sesongen har han bare startet syv ganger og totalt bare spilt 13 Bundesligakamper.

Sunday Express skriver at midtbanespilleren er misfornøyd og vil dra videre, det foreventes ikke at Bayern München vil stå iveien for et salg.

Bayern jobber hardt for å hente Manchester City-vingen Leroy Sane og da skader det ikke å skaffe litt ekstra cash gjennom å selge Tolisso. – Leroy Sane har vært på deres ønskeliste helt siden han forlot Schalke 04 for fire år siden.

Manchester United forsøkte å signere midtbanespilleren i januar – med Bayern som ikke var villige til å diskutere en overgang- men nå går de røde djevlene inn igjen for en sikre avtale nå som den bayerske klubbens holdning har endret seg.

Corentin Tolisso trengte ankelkirurgi forrige måned, derfor vil Manchester United angivelig at 25-åringen skal bevise han er i form før de fortsetter med samtaler.

Les: Ny Sporting Lisboa-spiller på vei til Premier League

Serie A-gigantene Juventus, Inter Milan og Napoli samt La Liga-laget Atletico Madrid sies også å være interessert.