Har funnet en passende utfordring. (foto: derby, twitter)

Ingen skal si at Rooney er en type som stikker av ved motgang. Hos Derby ble det ene poenget etter det andre nappet fra klubben på grunn av det salige økonomiske rotet. Manager Rooney ble, ble og fortsatte ut hele sesongen. Fullt forståelig tar Rooney ikke veien ned i League One med Rams, men fotballikonet forlot klubben som «en av deres». Nå venter ny liga på 36-åringen, men også her har han en høy stjerne.

Rooney spilte femten måneder for DC United tilbake i 2018/19 (hadde signert 3,5 års kontrakt). Da hamret han inn 25 scoringer på 52 kamper og gjorde seg verdt den historisk høye MLS-lønna (alt er relativt) på rundt 30 millioner kroner. Ifølge ESPNs kilde har Rooney og klubben blitt enige om betingelsene når engelskmannen nå returnerer til klubben som manager.

LES: L’ Equipe: Manchester United har tatt kontakt med PSG om pris på overflødig midtbanespiller

Hernan Losada fikk sparken i april, siden da har vikar Chad Ashton fungert som vikar, uten at dette har gjort noe med de svake resultatene. Forrige fredag gikk DC United på et forsmedelig 7-0 tap mot Philadelphia Union, noe som holder klubben nederst på tabellen sammen med Chicago, med færrest poeng i hele MLS (17 på 17 kamper).

Vi får håpe Rooney har med seg supermannkappen denne gangen også.

LES: Alt legges opp til overgang for Arsenal-mål Lucas Paqueta