Har savnet dette, men ikke det andre surret. (foto: united, twitter)

Vi skal gjøre dette kort: Pogba ønsket å forlate Old Trafford forrige sommer, men skal ha blitt overbevist om å bli en sesong til av Solskjær. Agent Mino Raiola kjører på med å prate opp sin klient og ned Solskjær og United. Nå skal det endelig være slutt.

Ifølge ESPNs kilde forventer United nå at Pogba forsvinner til sommeren, men at Raiola skal få jobbe for overgangen. Kilden tett på United hevder at bud under 1,8 milliarder kroner kommer til å viftes bort.

En spiller uten spilletid og med en rabiat agent som har rykte på seg å ta overbetalt for jobben, inviterer ikke akkurat et kobbel av interessenter.

Les: Pogbas agent sender en drittpakke til Solskjær

Med 18 måneder igjen av kontrakten har United greit med tid til å ikke la seg presse i forhandlingene. Det store spørsmålet blir om Barcelona, Real Madrid eller Juventus har mulighet til å møte kravet og lønnsforventingene til den franske verdensmesteren.

For United blir det en balansegang hvis de har bestemt seg for å slippe Pogba. Franskmannen trenger spilletid for å friste frem kjøperne, men med den gode driven United har om dagen og med Bruno Fernandes som ny sjef på midtbanen, spørs det om Pogba blir riktig i de tette og avgjørende kampene.

Denne er trickey, men mest for Pogba og Raiola.

Les: Bekreftet: Emre Can er ferdig i Juventus

«