Er visst fortsatt i tankeboksen. (foto: united, twitter)

Solskjær-kritikerne bare venter på muligheten til å rope ut: «Se, det ble ingen trofeer på United denne sesongen heller!». Ifølge ESPNs kilde skal kritikerne få skrike seg hese, Solskjær har allerede gjort jobben.

Manchester City har begynt å inngravere navnet sitt i Premier League-trofeet, tapet mot Leicester i FA Cupen var surt, muligheten er der fortsatt i Europaligaen. Da vikar Solskjær signerte treårskontrakt med United i mars 2019, var tonen at det kom til å ta noen sesonger før troppen ville være i posisjon til å hente inn de største trofeene. Men, takker du ja til managerjobben hos Man United veies prestasjonene hver eneste uke.

Les: Rykte: Liverpool er på Luis Suarez

Ifølge ESPNs kilde er Woodward og gjengen mer enn tilfreds med utviklingen under Ole, og har forpliktet seg til å forlenge kontrakten.

Jammen, hva hvis Solskjær tryner i Europaligaen?

ESPNs kilde hevder dette gjelder uavhengig om det blir trofé-kyssing eller ei i Europaligaen. Nå skal det skapes arbeidsro med å forlenge kontrakten før manageren går inn i sitt siste år.

Ifølge ESPN ble Solskjær involvert i avgjørelsen om å ansette John Murtough som football director and Darren Fletcher som technical director, faktisk var Solskjærs realsjon til de to avgjørende for at de fikk jobben.

Solskjær is the One.

Les: Ødegaard får Arsenal-legenden Ian Wright til å måpe