Grow up!.

Skal, skal ikke. Siden vinterens overgangsvindu har det gått rykter om at Gareth Bales dager hos Real er talte. Ikke holdt han seg skadefri og ikke fikk han spesielt med spilletid. Men etter Champions League-finalen hvor han som innbytter klinket inn en spektakulær scoring pluss én på et lompeskudd, ble plutselig alternativene flere.

Spesielt når det nå kommer en ny sjef til San Bernabeu. Julen Lopetegui ankommer Madrid etter VM og har sikkert noen tanker om Gareth Bales posisjon i hans Real Madrid.

Det spørs om ikke Lopetegui allerede har sendt ut noen røyksignaler til Bale, for ifølge ESPNs kilder har Bale uttrykt at han ser frem til å jobbe under den nye treneren, og at det plutselig ikke haster så mye å komme seg tilbake til Premier League.

Har fått med seg hva Bale gjorde på tampen av sesongen.

Med ny trener kan Bales tilværelse på benken være over.

Hva som skjer den neste måneden blir spesielt interessant for Manchester United og Tottenham, som begge bare venter på at Real  skal gi salgssignaler på waliseren.

Les: Real Madrid-treneren er langt fra førstevalget

Bale har kontrakt med Real ut 2021/22-sesongen, så det er ikke noe tidspress for en snarlig overgang.

Real Madrids nye trener vet også godt at benkesliteren under Zinedine Zidane scoret viktige mål både mot Barcelona og Liverpool på tampen av forrige sesong.

Les: Zidane har skapt den perfekte stormen i Spania

Vi tenker også at Bale er klar for en revitalisering i Real Madrid under ny trener.

Det siste om Real Madrid

……………………………………………………………………………

En effektiv måte å øke din søkeverdi på er linker, vi har fire ulike sider med høy «Page Authority» som gjør at det virker ekstra bra   –  Bestill blålinker her 

Pluss Bilpleie er en komplett leverandør av bilpleietjenester i Oslo

Urban og full av selvtillit: F7City.no

Trenger du en etterforsker med erfaring fra Politiet – Jan Arnt Skjolde 

F7.no mange over, ingen ved siden

 

Hjelp deg selv til bedre odds – her finner du de fleste