Sir Jim Ratcluffe har nok å gruble over. (foto: Ratcliffe)

Anhony Martial har forlatt Manchester United. Endelig, vil sikkert mange United-supportere si. Den franske spissen har tatt opp en viktig plass i troppen som en av klubbens best betalte uten å «leverer varene». Gjentatte skadefravær og manglende form har gjort det trøblete for treneren når det nærmer seg kampdag og han trenger to spisser på hugget. Så hvem skal inn? ESPN melder det nå står mellom tre spillere.

21-åringen Benjamin Sesko var på ønskelista helt frem til onsdag. I dag bekreftet RB Leipzig de hadde overtalt spissen om å forlenge og dermed viske ut utkjøpsklausulen som var aktiv i juni.

LES: Cristiano Ronaldo overtaler tidligere Arsenal-spiller til å droppe comeback hos Martin Ødegaard og gjengen

Ifølge ESPNs kilder dreier det seg nå om tre spillere på kandidatlista: Ivan Toney (Brentford), Jonathan David (Lille) og Joshua Zirkzee (Bologna).

Zirkzee har imponert hos Bologna i Serie A med 12 scoringer og 7 assists på 37 kamper, den nederlandske landslagsspilleren har en «hyggelig» utkjøpsklausul på rundt 34 millioner pund. De to andre kandidatene har begge kontraktsutløp neste sommer. Dette betyr ikke at Brentford kommer til å gi ved dørene. Ifølge ESPN krever Premier League-klubben rundt 50 millioner pund for å slippe Toney.

ENGELSKE KLUBBER: Tottenham ser ingen annen utvei enn å dumpe klubbens største flopp

Vi heier på Ivan Toney. Manchester United trenger en spiss som allerede har knekket kodene i verdens tøffeste liga.