On a roll! (foto: united, twitter)

34 år ung og en legende hos i Barca og den spanske landslagsdrakta. Nå står Sergio Busquets for første gang i karrieren uten klubb. I Miami jobbes det knallhardt for å gjøre Inter Miami «klar for Messi».

På bunn av MLS-tabellen Eastern Conference med 15 poeng på 17 kamper. Phil Neville fikk sparken tidligere i måneden. Tidligere Barcelona-trener Gerardo «Tata» Martino skal være på vei inn som ny trener, det jobbes med å få manøvrert seg i posisjon til å hente Jordi Alba.

LES: Greenwood slipper å venter på eierskiftet hos Manchester United

Det er varslet at Lionel Messi skal ha sin debut i Inter Miami-drakta rundt midten av juli, før den tid bør David Beckham og gjengen ha på plass noen spillere som faktisk kan håndtere å ha verdenshistoriens beste spiller på laget.

Nå melder ESPNs kilde at MLS-klubben har god progresjon i forhandlingene med Sergio Busquets. Bud fra to klubber i Saudi-Arabia har skapt utfordringer for Inter Miami, men ifølge ESPNs kilde er det nå «70 prosents mulighet» for at spanjolen velger MLS-klubben.

Flere «positive møter» de siste ukene skal ha sendt signering et godt stykke nærmere, om ikke lenge skal avgjørelsen tas. Vi skjønner ikke annet enn at Busquets tar muligheten til å fotballdanse noen siste sesonger med Messi.

LES OGSÅ: Everton-spiller takker nei til forlengelse