Trenger den tøffe matchingen noen år til.

Det har skjedd utrolig mye den siste uken rundt Luis Suarez. Først går Koeman ut og bekreftet at at han ikke vet hva det blir til med Suarez, men at det er en plass i troppen hvis han ender opp med å bli. Så sier ryktene at Juventus trekker tilbake et tilbud gitt til urugayaneren.

Så skal Suarez ha vært i Italia på torsdag for å ta testen som skal gi ham italiensk pass med hjelp av sin italienske kone. Alt dette kunne han ha unngått hvis han takket ja til å bli ligaens best betalte spiller.

Les: Ingen skal lure Solskjær til å ende opp som José Mourinho

Det var David Beckham som viftet med en amerikansk superstjernetilværelse, både i klubb og liga. Ikke dårlig tilbud for en 33-åring som har opplevd det meste i to av de største ligaene (og Eredivisie). Ifølge ESPN var Inter Miami villig til å betale Suarez nesten 90 millioner kroner i året – de neste fire årene.

Dette ville ha sendt Suarez forbi Zlatans historiske MLS-lønnsutbetaling i La Galaxy. Flatterende, men Suarez takket pent nei. Han var alt annet enn ferdig med europeisk toppfotball, og flysetet ble booket om til Gonzalo Higuain.

Les: Bekreftet: David Beckham skaffet Inter Miami trekkplasteret han lovet