Storebror viser vei også ut i verden? (foto: dortmund, twitter)

Amerikanske Gio Reyna kunne ikke ha kommet til et bedre selskap enn hos Borussia Dortmund. Lucien Favre visste godt hva han gjorde han sendte tenåringen innpå 18 ganger forrige sesong, to av dem i Champions League.

Etter tre Bundesliga-kamper nå i høst står midtbanespilleren allerede registrert med 1 scoring og 4 asissts, tre av dem i 4-0 seieren over Freiburg tidligere i denne måneden.

Les: To giganter venter på signaturen til Sergio Ramos

Dortmund har sin fulle hyre med å holde beilerne på avstand av Jadon Sancho, Erling Haaland og ganske snart Jude Bellingham. Allerede neste sommer kan Bundesliga-klubben risikere å overbevise Reyna om hvorfor han må si nei til giganten Real Madrid.

Les på Engelske klubber: Tyske Bild: Jadon Sancho går ingen steder

Ifølge ESPNs kilde hos Real Madrid er Reyna nå aktivt «under observasjon». Utviklingen til den offensive midtbanespiller og playmaker følges nøye fra den spanske hovedstaden. På midten har Zidane har Martin Ødegaard inne som den langsiktige erstatteren til Luka Modrid i tillegg til unggutta Vinicius jr. og Rodygo.

Med 24-åringen Asensio også sterkt tilbake etter året med kneskaden, aner vi et nødvendig og markant generasjonsskifte på gang hos Real.

Gio Reyna passer perfekt inn i profilen. Vi håper for Dortmunds skyld at de får på plass en Sancho-avskrekkende utkjøpsklausul på amerikaneren. Real har trolig ingen planer om å vente.

Les: Må kutte lønnsbudsjettet med 30 prosent – neste sommer jaktes Kylian Mbappé