Hadde fortsatt å hamstre spillere, hvis ikke overgangsvinduet hadde lukket.. (foto: sevilla, twiter)

Selv om det er hos West Ham vi har fått oppleve Chicharito de siste sesongene, blir meksikaneren for oss alltid United-spiller. Når de fleste av oss trodde at det var det siste vi skulle se til Chicharito i europeisk fotball, dukket nyheten opp om at Javier Hernandez har helt andre planer.

Fra å spille en marginal rolle hos West Ham forrige sesong, kan det nå bli kniving om ligatittelen i Spania.

Les: Icardi spiller ballen over til Inter – med advokat

Nå er riktignok sesongen fortsatt ung, men Sevilla og Julen Lopetegui har vist med sin sterke start at tittelkampen også skal inkludere dem.

Ifølge ESPNs kilde er Chicharito på vei til Spania på søndag for medisinsk test og påfølgende presentasjon med draktnr. 14 på mandag.

Les på Popidol: Black Panther 2 har fått navn, dato, regissør og skurk

Spilleren skal få med seg rundt 80 millioner kroner for tre års tjeneste. Dette blir den tidligere United-spillerens andre tur til Spania. Da bar det til Real Madrid på utlån for én sesong

31-åringen viste seg frem med scoring så sent som i 1-1-kampen mot Brighton i august. Dette er sikkert godt å ha med seg til Sevilla, der han skal konkurrere om spilletid med Luuk de Jong and Munas Dabbur.

Les: Juventus skal ikke gjøre det lett for Matthijs de Ligt – jager ny midtstopper

Vi syntes det er skikkelig kult at Chicharito tar en sving i karrieren og skal tyne ut noen gode år til i europeisk toppfotball.