Skjønner at han ikke klarer å gjøre utviklingsjobben sjøl.

Christian Pulisic, Jadon Sancho, Erling Haaland, Jude Bellingham. Dette er er noen av ungdommene som har hatt/får de beste groforholdene hos Borussia Dortmund. Nå innser selv Real Madrid at de ikke klarer det samme som Bundesliga-klubben.

I januar vant Real Madrid kampen om et av brasils største offensive midtbanetalenter under 19. Flamengo visste godt hva de hadde i Reinier Jesus, og fikk skvist ut solide 30 millioner euro i overgangssum. Åtte måneder senere har midtbanetalentet fortsatt til gode å få sin seniordebut for La Liga-mesterne.

Les: Real Madrid fortsetter å selge

Ifølge ESPN er det også usannsynlig at debuten kommer i 2020/21-sesongen. Real har innsett at trehundre millioners-investeringen ikke passer inn på Castilla-laget, samtidig som klubben sårt trenger å få inn ungdommen med flere skikkelige veteraner fortsatt i troppen.

ESPNs kilde hevder at løsningen blir å sende 18-åringen til klubben som er med på all moroa i Bundesliga og Champions League, og har som filosofi at «er du god nok, er du gammel nok». Det jobbes med en ettårs leiekontrakt med opsjon på ytterligere ett år.

Les på Popidol: Dragkampen mellom Fortnite og App Store fortsetter

ifølge ESPNs kilde er prosessen kommet så langt at Jesus er forventet å hilse på sine nye lagkamerater når Dortmund returnerer fra treningsleiren i Sveits neste uke.

For Dortmund, som har skrudd overgangskranen helt igjen denne sommeren og tviholder på Jadon Sancho, blir dette en god løsning. Ulempen er at når (vi sier ikke hvis) Jesus har fått en eksplosiv utvikling i den gule og sorte drakta, ligger det ingen klausul i kontrakten om mulighet for kjøp av brasilianeren. Gulroten som viftes foran Michael Zorc, er et symbolsk og lavt leiebeløp for å gi Reals neste midtbanestjerne utviklingen Zidane ikke får til selv.

Ser ut som viruskaoset har tvunget frem litt kreativitet inn i overgangsmarkedet. Dette kan faktisk bli en glimrende løsning for alle tre parter. For Erling Haaland blir det sikkert ekstra kult å få trille ball med suprtalentet fra sambaen hjemland.

Les: Kjetil Rekdal er tilbake!: Det ble hverken Brann eller Barcelona