Kan fort bli noe konkret når Raiola prater med kompis Leonardo. (foto: united, twitter)

I motstetning til Manchester United, ser gjengen hos PSG ut til å ha en god dialog med agent Mino Raiola. Italieneren sørget for at en av EMs desidert beste keepere, Donnarumma, valgte Paris da han gikk ut på markedet som free agent. Nå er PSG sultne på mer fra «stallen» til Raiola.

Agenten har garantert viftet med Haaland-kortet tidligere i år, men denne gangen gjelder det helt konkret Paul Pogba.

Les: Piolo har null planer om å sette kapteinsbindet på Simon Kjær

Franskmannen er inne i sin siste sesong av United-kontrakten, der Raiola det siste året har varslet at klienten «trenger nye omgivelser». Ifølge ESPNs kilde diskuterte PSGs sportsdirektør og agenten Pogba, først på telefonen, så igjen da de hadde møte i i juni om betingelsene for Donnarumma-overgangen.

ESPNs kilde hevder at Pogba både har til gode å diskutere forlengelse med United, og at han er interessert i PSG-prosjektet.

Pogba vet han har en høy stjerne hos Pochettino, sportsdirektør Leonardo har ifølge ESPN et tett relasjon til Raiola. Når du plusser på utsiktene til å spille sammen med spillere Sergio Ramos, Neymar, Mbappé (PSG-supporterne krysser tomler og tær for at han fortsetter), blir sikkert ikke så mange overrasket hvis Pogba dukker opp med ny hårsveis og PSG-drakt før sesongstart.

Kanonscoring mot Sveits med elendig utbytte. (foto: franske fotballforbundet, twitter)

Men selv PSG må gjennomføre en ryddejobb før det skal diskutere en Pogba-overgang med United. Ifølge ESPN er Pablo Sarabia, Ander Herrera og Leandro Paredes midtbanespillere som kan få ready for exit-status hvis det går til neste steg med Pogba.

Les: Jens Petter Hauge kan glede seg